Ayşe Nurcan Cebeci kimdir?
Doç. Dr. Ayşe Nurcan Cebeci kimdir? İşte İstanbul , Şişli, Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Çocuk Endokrinoloji bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Ayşe Nurcan Cebeci'nin özgeçmişi...

Doç. Dr. Ayşe Nurcan Cebeci 1974 yılında İstanbul'da doğdu. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Doç. Dr. Ayşe Nurcan Cebeci, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasına İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladı. Aynı hastanede 2003-2009 yılları arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları'nda Uzman Hekim olarak çalıştı.

Üst ihtisas eğitimini İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Endokrinoloji Kliniği'nde tamamlayarak 2012 yılında Çocuk Endokrinoloji Uzmanı ünvanını aldı. 2014 yılında Istanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olarak göreve baslayıp, 2016 yılında Doçent oldu.

Ülkemizde az sayıda bulunan Çocuk Endokrinoloji uzmanlarından biri olan Doç. Dr. Ayşe Nurcan Cebeci 2014 yılından itibaren Şişli Florence Nightingale Hastanesi Çocuk Endokrinoloji Bölümü'nde görevine devam ediyor.

İlgi Alanları:

Obezite

Erken Ergenlik

Çocukluk Çağı Tiroid Problemleri

Boy Kısalığı

D Vitamini ile İlgili Hastalıklar

Aşırı Tüylenme ve Cinsiyet Gelişim Bozuklukları 

Üyelikler

Çocuk Endokrinoloji ve Diyabet Derneği

Avrupa Pediatrik Endokrinoloji Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları