Aykan Özçelik kimdir?
Op. Dr. Aykan Özçelik kimdir? İşte Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde ve Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Op. Dr. Aykan Özçelik'in özgeçmişi...

1968 yılında Mardin'de doğan Op. Dr. Aykan Özçelik 1991 yılında İÜ. İstanbul  Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 1992-1996 yılları arasında  İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum  Ana Bilim Dalı'nda tamamlamdı.

1997-1998 yılları arasında İstanbul Deniz Hastanesi 'nde yedek subaylık görevini yaparken aynı zamanda Jinekolojik Endoskopik Cerrahi ile ilgili eğitim programlarına katılarak bu konuda tecrübe kazandı.

Ekim 1998 yılından itibaren Grup Florence Nightingale Hastaneleri'nde çalışmaya başladı. Halen Gayrettepe Hastanesi'nde  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapıyor.

Özellikle Jinekolojik Endoskopik Cerrahi ile ilgilenen Aykan ÖZÇELİK bugüne kadar 600  civarında laparoskopik ve histeroskopik cerrahi işlem, çok sayıda doğum ve diğer jinekolojik cerrahi işlemler gerçekleştirdi.

İlgi Alanları:

Genel Jinekoloji

Riskli Gebelikler

Doğum      

Üyelikler

İstanbul Jinekoloji Derneği

İstanbul Tabib Odası

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları