Sevtap Hamdemir Kılıç kimdir?
Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç kimdir? İşte Medicana İnternational Ankara'da Kadın- Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr.Sevtap Hamdemir Kılıç'ın özgeçmişi..

Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1997 yılında Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık, 2004 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Histoloji ve Embriyoloji) yan dal uzmanlığı aldı.

Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hacettepe Kastamonu Tıp Fakültesi Kadın Doğum ABD'da, Liv Hospital Ankara'da çalıştı. Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç şuanda Medicana İnternational Ankara'da Kadın- Doğum bölümünde hizmet vermeye devam ediyor.

Tıbbi İlgi Alanları

Tüp bebek, 

Riskli gebelik takibi, 

Jinekoloji,

Genital estetik ameliyatları.

 Ödüller : 

1 . Nese Lortlar, Sevtap Kiliç, Tuncay Peker, Suna Ömeroglu, Deniz Erbas, H.Hamdi Çelik, Ayhan Korkmaz, Ilhan Tatar, Yalnizca Progesteron içeren kontraseptiflerin Rat uterus ve overindeki uzun süreli etkilerinin degerlendirilmesi. 6. Ulusal Üreme Sagligi ve Aile Planmasi Kongresi, 2009Sözlü Bildiri ile Ikincilik Ödülü

2.Özlem Moraloglu,Hatice Isik, Sevtap Kiliç,Ugurkan Erkayiran,Muzaffer Çaydere,Hüseyin Üstün,Sertaç Batioglu Bevacizumab “in rat uterin adhezyon modelinde postoperatif adezyon olusumunu engellemedeki rolü ve bu etkinin vasculer endothelial büyüme faktörü ve Ki-67 expresyonu ile iliskilendirilmesi 10 .Ulusal Uludag Jinekoloji ve Obstetri Kis Kongresi Sözlü Bildiri ile Birincilik Ödülü

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları