Serkan Erkanlı kimdir?
Prof. Dr.Serkan Erkanlı kimdir? İşte Altunizade ve Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji ve Menopoz Polikliniği bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Serkan Erkanlı'nın özgeçmişi..

Prof. Dr.Serkan Erkanlı 1988 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi'ni, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde uzmanlık eğitimi , 2011 yılında Tıpta Uzmanlık Kurulu Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi eğitimi aldı. 

2001 yılında University of Southern California (USC),Keck School of Medicine Women's and Children's Hospital,Jinekolojik Onkoloji Bölümü,Norris Cancer Institute, 2003 yılında Centre Oscar Lambret Kanser Merkezi, Lille, Fransa, Fellow olarak, 2005 St. Stephen Hastanesi, Jinekolojik Onkoloji Bölümü, Budapeşte, Macaristan, Fellow olarak bulundu. 

2007 Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Doçent ünvanına sahip oldu. 1995 - 1999 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında, 2001 - 2002 yılları arasında Özel Bahat Hastanesi'nde, 2002 - 2010 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda çalıştı. 

Prof. Dr.Serkan Erkanlı 2010 yılından bu yana Altunizade ve Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde  Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji ve Menopoz Polikliniği bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Tabipler Birliği

Türkiye Jinekolojik Onkoloji Derneği (TRSGO)

Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği

European Society of Gynecological Oncology (ESGO)

International Gynecologic Cancer Society (IGSC)

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları