Sadakat Özdil kimdir?
Prof. Dr. Sadakat Özdil kimdir? İşte Memorial Ataşehir ve Şişli Hastanesi'nde Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Sadakat Özdil'in özgeçmişi..

Prof. Dr. Sadakat Özdil 1950 yılında İstanbul'da doğdu. 1969-1975 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1975-1979 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimi aldı, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Gastroenteroloji uzmanlık eğitimi aldı. 

1996 yılında doçent, 2004 yılında profesör ünvanına sahip oldu. 1990-2010 yılları arasında İnternational Hospital'da Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı olarak, 1993-2000 yılları arasında Amerikan Hastanesi'nde Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı olarak çalıştı.

Prof. Dr. Sadakat Özdil 1980 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenterohepatoloji bilim dalında öğretim üyrsi olarak, 1985 yılından bu yana Özel Muayenehanesinde Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı olarak, 2010 yılından bu yana Memorial Ataşehir ve Şişli Hastanesi'nde Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı olarak hizmet veriyor. 

Bilimsel Yayınları

Yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış 150’nin üzerinde yayını mevcuttur

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

Tulane Üniversitesi, Gözlemci Hekim, 2001, New Orleans, ABD

European Board of Gastroenterology (EUMS)

Mesleki Ödül, Derece ve Deneyimler

TÜBİTAK ödülleri

Mesleki Üyelikleri

Türk Tıp Derneği

Türk Gastroenteroloji Derneği

Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği

Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği

İnflamatuvar Barsak Hastalıkları Derneği

Türk Kardiyoloji Derneği

Türk Karaciğer Vakfı

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları