Murat Yayla kimdir?
Prof. Dr. Murat Yayla kimdir? İşte İnternational, Kadıköy Hastanesi, Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi, Bağdat Caddesi Tıp Merkezi Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Murat Yayla'nın özgeçmişi...

Prof. Dr. Murat Yayla 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimi aldı. 1995 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi doçent ünvanına, 2001 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi profesör ünvanına sahip oldu.

1983 - 1985 yılları arasında Kütahya Tavşanlı Sağlık Ocağı, Pratisyen Hekim olarak, 1985 - 1990 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Asistan olarak, 1990 - 2004 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında çalıştı. 

1991 - 1992 yıllarında Haydarpaşa GATA'da,  1992 yılında  İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Perinatoloji Bilim Dalı, Gözlemci olarak, 1996 yılında Erasmus Üniversitesi Deikzeight Hospital, Perinatoloji Ünitesi, Hollanda, Gözlemci olarak , 2004 - 2006 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Klinik Şef olarak görev yaptı. 

ÜYELİKLER

Fetal Tıp Derneği

Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

İstanbul Tabib Odası

International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology

Türk Perinatoloji Derneği

Obstetrik ve Jinekolojik Ultrasonografi Derneği

European Association of Perinatal Medicine

YABANCI DİLLER

İngilizce

Fransızca

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları