Koray Coşkunfırat kimdir?
Prof. Dr. Koray O. Coşkunfırat kimdir? İşte Memorial Antalya Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Koray O. Coşkunfırat'ın özgeçmişi..

Prof. Dr. Koray O. Coşkunfırat 1967 yılında Ankara'da doğdu.1985- 1991 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1992-1998 yıllarında SSK Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanlık Eğitimi aldı. 

2005 yılında doçent ünvanına, 2010 yılında profesör ünvanına sahip oldu. 2002-2004 yıllarında Chang Gung Memorial Hospital'da Mikrocerrahi Klinik Fellow olarak bulundu. 1998-2004 yıllarında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak, 2004-2007 yıllarında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı olarak, 2007-2014 yıllarında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. 

Prof. Dr. Koray O. Coşkunfırat şuanda Memorial Antalya Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak hizmet veriyor. 

Bilimsel Yayınları

Klinik araştırma dalında en iyi asistan bildiri ödülü, 19. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Antalya, 1997.

Klinik araştırma dalında en iyi fellow/asistan bildiri ödülü, Annual Meeting, American Society for Reconstructive Microsurgery, Palm Springs, USA, 2004.

Klinik araştırma dalında en iyi asistan bildiri ödülü, 33. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Çeşme, 2014.

Ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlarda 100 den fazla bildiri.

Uluslararası dergilerde 70, ulusal dergilerde 11 adet yayınlanmış eser. 

Uluslararası basımevlerinde basılmış iki adet kitapta, bölüm yazarlığı.

Ulusal basımevlerinde basılmış bir adet kitap bölüm çevirisi.

Annals of Plastic Surgery dergisi yayın kurulu üyesi.

Microsurgery dergisi yayın kurulu üyesi.

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

Mesleğine ait ulusal ve uluslararası 100’den fazla eğitim, kurs ve konferansa katılmıştır

Mesleki Üyelikleri

Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği

Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği

Estetik, Plastik Cerrahi Derneği

WSRM (World Society of Reconstructive Microsurgery)

EURAPS (European Association of Plastic Surgery)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları