İshak Safa Tüzün Kimdir?
İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa Genel Cerrahi biriminde hizmet veren Prof. Dr. İshak Safa Tüzün Kimdir?

Prof. Dr. İshak Safa Tüzün Kimdir?

1978 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. İshak Safa Tüzün, 1983 yılında aynı üniversitede Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini tamamladı.  1989 yılında Sağlık Bakanlığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Doçent, 2015 yılında İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nde Profesör unvanını aldı. 1998-2011 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde klinik şefi olarak çalışan Prof. Dr. İshak Safa Tüzün, 2005-2011 yılları arasında klinik koordinatörü, 2011-2015 yılları arasında eğitim sorumlusu ve öğretim görevlisi olarak görev yaptı. 2015 yılından beri Kemerburgaz (Altınbaş) Üniversitesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. İshak Safa Tüzün, İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa Genel Cerrahi biriminde hizmet vermektedir.

Uzmanlık Alanları: Kanser, Laparoskopik cerrahi, Tiroid Paratiroid Cerrahisi, Guatr, Hepatobilier Cerrahi, Anal Bölge Hastalıkları, Endoskopik İşlemler, Fıtık

Mesleki Üyelikler

Meme Cerrahi Derneği

Türk Cerrahi Derneği

Hepatobilier Cerrahi Derneği

Endokrin Cerrahi Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları