İbrahim Bildirici kimdir?
Prof. Dr. İbrahim Bildirici kimdir? İşte Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr. İbrahim Bildirici'nin özgeçmişi...

Prof. Dr. İbrahim Bildirici 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimi , 2005 yılında Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi Perinatoloji eğitimi aldı. 

2000 - 2001 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD, Maternal'da, 2001 - 2002 yıllarında Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi, St Louis, Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD'da, 2002 - 2007 yılları arasında Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi, St Louis, Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD'da, 2008 - 2010 yılları arasında Özel muayenehane hekimi olarak çalıştı. 

Prof. Dr. İbrahim Bildirici 2011 yılından bu yana Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veriyor.

ÜYELİKLER

İstanbul Tabip Odası

Türk Tabipler Birliği

Ankara Jinekoloji Derneği

Society for Maternal Fetal Medicine

American Institute for Ultrasound in Medicine

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları