Fuat Demirci Kimdir?
Ataşehir Florence Nigtingale Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji, Ürojinekoloji ve Robotik Cerrahi Merkezi'nde hizmet veren Prof. Dr. Fuat Demirci Kimdir?

Prof. Dr. Fuat Demirci Kimdir?

Haydarpaşa Lisesi mezunu olan Prof. Dr. Fuat Demirci, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1990 yılında Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Fuat Demirci, 1997 yılına kadar aynı hastanede görev yaptı. 

Prof. Dr. Fuat Demirci, 1997'de Yardımcı Doçent, 2000'de Doçent, 2006'da Profesör unvanını aldı. 1995 yılında Amerika Houston'daki Baylor College of Medicine, 1999'da Almanya'daki Rostock Üniversitesi'nde çalışmalarda bulundu. 2011 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi alanında yan dal uzmanlığını aldı. 1997-2007 yılları arasında İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi'nde çalışan Prof. Dr. Fuat Demirci, 2007-2010 yılları arasında Hisar Intercontinental Hastanesi'nde Kadın Doğum Bölüm Başkanı olarak görev yaparken, Florence Nightingale Hastanesi'nde part time çalıştı. 2010-2017 yılları arasında Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Fuat Demirci, 2017 yılından beri Ataşehir Florence Nigtingale Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji, Ürojinekoloji ve Robotik Cerrahi Merkezi'nde hizmet vermektedir.


İlgi Alanları:

İdrar Kaçırma ve Genital Organ Sarkmaları (Vajina, Rahim, Kalınbağırsak Son Kısmı), Gaz - Gayta Kaçırma

Laparoskopik Cerrahi, Histeroskopi ve Robotik Cerrahi (Kapalı Ameliyatlar)

Jinekolojik Kanser Cerrahisi (Rahim, Rahim Ağzı, Yumurtalıklar ve Vajina)

Gebelik ve Doğum

Genital Estetik

Kısırlık - Tüp Bebek


Üyelikler:

Jinekolojik Endoskopi Derneği

Jinekolojik Onkoloji Derneği

Jinekolojik Obstetrik Ultrasonografi Derneği

Türk Perinatoloji Derneği

European Society of Gynaecological Oncology (ESGO)

European Society for Gynecological Endoscopy (ESGE)

Society of European Robotic Gynecologic Surgery (SERGS)

International Continence Society (ICS)

International Urogynecological Association (IUGA)

Mediterrean Incontinence and Pelvic Floor Society

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları