Derya Eroğlu kimdir?
Prof. Dr. Derya Eroğlu kimdir? İşte Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Derya Eroğlu'nun özgeçmişi...

Prof. Dr. Derya Eroğlu 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2002 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimi, 2011 yılında Tıpta Uzmanlık Kurulu Perinatoloji eğitimi aldı. 

2005 yılında Başkent Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında doçent ünvanına, 2008 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında profesör ünvanına sahip oldu. 

2004 yılında King's College Hospital Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine, Londra'da, 2008 - 2010 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Maternal Fetal ve Tıp Perinatoloji Ünitesinde çalıştı. 

Prof. Dr. Derya Eroğlu 2010 yılından bu yana Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği

The International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG)

YABANCI DİLLER

İngilizce

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları