Aygül Demirol kimdir?
Prof. Dr. Aygül Demirol kimdir? İşte Memorial Ankara Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Aygül Demirol'un özgeçmişi..

Prof. Dr. Aygül Demirol 1970 yılında Konya'da doğdu. 1987-1994 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1995-1999 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı eğitimi aldı. 

1998-2000 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Üreme Endokrinolojisi ve Tüp Bebek Ünitesinde Uzman Düzeyinde Eğitim gördü. 2005 yılında Tüp Bebek Laboratuvarında Embriyoloji Eğitim Sertifikasyonu , 2006 yılında Tüp Bebek Laboratuvarında Mikroenjeksiyon(ICSI) Eğitim Sertifikasyonu aldı. 

2000-2014 yılları arasında Clinic Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek Direktörü olarak çalıştı. 2013 yılından bu yana Yakındoğu Üniversitesi Hastanesi, Kadın Doğum Bölüm Başkanı, Tüp Bebek Ünitesi Kurucusu ve Direktörü olarak görev yapıyor. 

Prof. Dr. Aygül Demirol 2014 yılındam bu yana da Memorial Ankara Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hizmet veriyor.

Bilimsel Yayınları

Yurtdışı bilimsel dergilerde yayınlanmış 35 yayını, yurtiçi birçok dergilerde makalesi, yurtdışı ve yurtiçi kitaplarda basılmış 17 kitap bölümü mevcuttur. Yurtdışı ve yurtiçi kongrelerde 35 konferans vermiş, birçoğunda oturum başkanlığı yapmıştır. Ayrıca,internasyonel 6 bilimsel kongrede kongre sekreterliği yapmış ve bilimsel komitede yer almıştır.

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

İngiltere, Scheffield Üniversitesi Hastanesi Tekrarlayan Gebelik Kayıpları Ünitesi, bilimsel çalışmalar ve ortak proje yürütülmesi 2007-2013

Kanada, McGill Üniversitesi, Tüp bebek Ünitesinde IVM (ilaçsız tüp bebek eğitimi) 2007

Rusya, Moskova IVF Center, IMSI (büyük büyütmeli mikroenjeksiyon eğitimi) 2008

Ürdün, Farah Hastanesi, IVF Merkezi, IVM eğitimi, 2006

İngiltere, Bourn Hall Clinic, Embriyo ve yumurta dondurma-çözme teknikleri kursu, 2000

Fransa, Paris, medikal abortuslar komitesinde eğitim, 2000

Mesleki Üyelikleri

Mediterrenian Society of Reproductive Medicine (MSRM) yönetim kurulu üyesi

European Society of Reproduction &  Embryology(ESHRE)

American Society for Reproductive Medicine (ASRM)

Turkish Society for Reproductive Medicine(TSRM)

Üreme Tıbbı Derneği(ÜTD)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları