Aydın Saray kimdir?
Prof. Dr.Aydın Saray kimdir? İşte Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi'nde Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Aydın Saray'ın özgeçmişi..

Prof. Dr.Aydın Saray 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bilim dalında uzmanlık eğitimi aldı. 

 1994 yılında McGill University, Montreal, Kanada'da,  Washington Un. Barnes Hospital, St.Louis, Missouri, ABD,'de, 1999 yılında Helsinki Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ABD'de bulundu. 

 1999 - 2000 Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalında, 1999 yılında Özel Sevgi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünde, 2000 - 2004 yıllarında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalında, 2004 - 2006 yıllarından Ankara Özel Güven Hastanesinde görev yaptı. 

Prof. Dr. Aydın Saray 2006 yılından bu yana Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi'nde Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği

Beyin Araştırmaları Derneği

Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği

Estetik Plastik Cerrahi Derneği

Yara Bakımı Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce

Fransızca

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları