Ahmet Hakan Gerçekoğlu Kimdir?
Medical Park Göztepe Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi biriminde hizmet veren Prof. Dr. Ahmet Hakan Gerçekoğlu Kimdir?

Prof. Dr. Ahmet Hakan Gerçekoğlu Kimdir?

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Prof. Dr. Ahmet Hakan Gerçekoğlu, Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitimi sırasında Amerika Houston'daki Texas Heart Institute'da gözlemci araştırmacı olarak bulundu. Uzmanlık eğitiminden sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2006 yılına kadar çalıştı. 2014 yılına kadar Alman Hastaneler Grubu'nda görev yapan Prof. Dr. Ahmet Hakan Gerçekoğlu, 2014 yılından beri Medical Park Göztepe Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi biriminde hizmet vermektedir.


Uzmanlık Alanları: Atan Kalpte Bypass Cerrahisi, Minimal İnvaziv Kalp Cerrahisi, Aort Cerrahisi, Endovasküler girişimler, Sol Ventrikül Çıkım Yolu Rekonstrüksiyon Cerrahisi, Kalp Tümörlerinin Cerrahi Tedavisi, Kapak Tamirleri, Periferik damar cerrahisi, Varis cerrahisi, Karotis Damar Cerrahisi, Aritmi Cerrahisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları