Ahmet Cem Batukan kimdir?
Prof. Dr. Ahmet Cem Batukan kimdir? İşte Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Ahmet Cem Batukan'ın özgeçmişi...

Prof. Dr. Ahmet Cem Batukan 1994 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık, 2011 yılında Perinatoloji yan dal eğitimi aldı. 

2000 - 2001 yılları arasında Basel Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında, 2001 - 2004 yılları arasında Pakize Tarzı Hastanesi'nde, 2004 - 2005 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilm Dalında, 2005 - 2007 yıllarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Yardımcı Doçent olarak, 2007 - 2009 yıllarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Doçent olarak görev yaptı. 

Prof. Dr. Ahmet Cem Batukan 2009 yılından bu yana Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelikler Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği (MFT-PD)

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD)

International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (İSUOG)

YABANCI DİLLER

İngilizce

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları