Faruk Köse kimdir?

Faruk Köse kimdir?

Prof. Dr. M.Faruk Köse kimdir? İşte Atakent Acıbadem Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veren Prof. Dr. M.Faruk Köse'nin özgeçmişi..

Prof. Dr. M.Faruk Köse 1981 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimi , 2011 yılında Tıpta Uzmanlık Kurulu Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi eğitimi aldı. 

1981 - 1983 yılları arasında Ankara Şeker Fabrikası / Pratisyen Hekim olarak, 1988 - 1992 yılları arasında Ankara Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Hastanesi / Uzman Hekim olarak, 1992 - 2005 yılları arasında Ankara Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Hastanesi Jinekolojik Onkoloji Kliniği / Klinik Şefi olarak görev yaptı. 

2005 - 2011 Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Jinekolojik Onkoloji Kliniği / Klinik Şefi olarak, 2011 - 2012 yılları arasında Universal İtalyan Giovanni Alberto Agnelli Hastanesi / Medikal Direktör olarak, 2012 - 2014 yılları arasında LIV Hospital Ulus / Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinik Direktörü olarak, 2014 - 2016 yılları arasında Medipol Mega Üniversite Hastanesi / Kadın Hastalıkları ve Doğum / Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı olarak çalıştı.

Prof. Dr. M.Faruk Köse 2016 yılından bu yana Atakent Acıbadem Hastanesi'nde  Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veriyor.

ÜYELİKLER

European Society of Gynaecological Oncology

Senalogy Academy

Society of Gynecologic Oncology

South Eastern European Robotic Surgery Society

Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği

New European Surgical Academy

Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği

Türk Obstetrik ve Jinekoloji Derneği

Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği

Middle East and Mediteranean Association of Gynecologic Oncologist

Robotik Jinekolojik Cerrahi Derneği

Türk Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı

Türk Tabipler Birliği

International Gynecologic Cancer Society

Trofoblastik Hastalıklar Derneği