Levent Özgönenel Kimdir?

Levent Özgönenel Kimdir?

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Levent Özgönenel Kimdir?

Prof. Dr. Levent Özgönenel Kimdir?

Prof. Dr. Levent Özgönenel, 18 Temmuz 1974 yılında İstanbul'da doğdu. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitiren Prof. Dr. Levent Özgönenel, 2003 yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında uzmanlık eğitimini tamamladı.

2004'te Ulusal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Board sınavını kazanarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Board Sertifikası, 2006'da Avrupa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Board sınavını kazanarak Avrupa Board Sertifikası aldı. 

2010 yılında Marmara Üniversitesi Nörolojik Bölümler Elektrodiagnostik Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlayan Prof. Dr. Levent Özgönenel, 2012-2014 yılları arasında Bahçelievler Medicalpark Hastanesi'nde çalıştı. İstanbul Bilim Tıp Fakültesi Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Levent Özgönenel 2014 yılından beri İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde hizmet vermektedir.


İlgi Alanları:

Kas iskelet sistemi hastalıkları

Nörolojik Rehabilitasyon

Pediyatrik Rehabilitasyon


Üyelikler:

İstanbul Tabip Odası 

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği