Semih Halezaroğlu kimdir?

Semih Halezaroğlu kimdir?

Prof. Dr. Semih Halezaroğlu kimdir? İşte Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Göğüs Cerrahisi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Semih Halezaroğlu 'nun özgeçmişi..

Prof. Dr. Semih Halezaroğlu 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1992 yılında Heybeliada Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Göğüs Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimi aldı. 2001 yılında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doçent ünvanına,  2008 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi profesör ünvanına sahip oldu.

1992 - 1998 Heybeliada Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi, Göğüs Cerrahisi uzmanı olarak, 1998 - 2003 yılları arasında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Cerrahisi uzmanı olarak, 2003 - 2005 yılları arasında Amerikan Hastanesi, Göğüs Cerrahisi Bölüm Başkanı olarak, 2003 - 2008 yılları arasında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Cerrahisi Klinik Şefi ve Başhekim olarak, 2008 - 2009 yıllarında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak çalıştı. 

ÜYELİKLER

Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği

Türk Göğüs Cerrahisi Derneği

Avrupa Göğüs Cerrahları Derneği

Uluslararası Akciğer Kanseri Derneği

Türk Toraks Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce