Erdal Okur kimdir?

Erdal Okur kimdir?

Prof. Dr. Erdal Okur kimdir? İşte Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Göğüs Cerrahisi bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Erdal Okur'un özgeçmişi..

Prof. Dr. Erdal Okur 1992 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2000 yılında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitmi aldı. 2010 yılında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde profesör ünvanına sahip oldu. 

1993 - 1995 yılları arasında Van Verem Savaş Dispanseri, Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde, 1995 - 2000 yılları arasında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Cerrahisi Kliniği'nde, 1999 yılında Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York'ta, 2000 yılında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Cerrahisi Kliniği'nde çalıştı.

2000 - 2010 yılları arasında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Cerrahisi Kliniği'nde, 2004 - 2009 yılları arasında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 2007 yılında Washington Univercity General Thoracic Surgery, St. Lousis'te çalıştı.

Prof. Dr. Erdal Okur 2010 yılından bu yana Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Göğüs Cerrahisi bölümünde hizmet vermeye devam ediyor. 

ÜYELİKLER

Avrupa Göğüs Cerrahları Derneği

Türk Göğüs Cerrahisi Derneği

Türk Toraks Derneği

Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği

Akciğer Kanserleri Derneği