Saim Yılmaz kimdir?

Saim Yılmaz kimdir?

Prof. Dr. Saim Yılmaz kimdir? İşte Memorial Antalya Hastanesi'nde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Saim Yılmaz'ın özgeçmişi..

Prof. Dr. Saim Yılmaz 1962 yılında Antalya'da doğdu. 1979-1985 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde eğitim gördü. 1988-1992 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanlık eğitimi aldı.

1998 yılında doçnet, 2004 yılında profesör ünvanına sahip oldu. 1985-1986 yılları arasında Reyhanlı Sağlık Merkezi'nde pratisyen hekim olarak, 1992-2012 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak çalıştı.

2012-2016 yılları arasında Medstar Antalya Hastanesi'nde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak görev yaptı. Prof. Dr. Saim Yılmaz 2016 yılından bu yana Memorial Antalya Hastanesi'nde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak hizmet veriyor. 

Bilimsel Yayınları

Birçok Uluslararası Yayınlar, Ulusal yayınlar, Uluslararası Bildiriler, Ulusal Bildiriler, Davetli Kurs ve Seminerler Bulunmaktadır. 

Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Yayınlanan Makale ve Bildirileri, Birçok Seminer ve Kongreye Konuşmacı Olarak Katılımları Bulunmaktadır.

Mesleki Ödül, Derece ve Deneyimler

7 Bilimsel Ödülü bulunmaktadır.

Mesleki Üyelikleri

Türk Radyoloji Derneği

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği

Avrupa Girişimsel Radyoloji Derneği

Avrupa Radyoloji Derneği

Türk Tabipler Birliği